Veb saytın hazırlanmasını kimdən sifariş edə bilərsiniz?

Oct 29, 2024 - 6:27 AM

• Keçən ay özüm üçün kiçik biznesimə uyğun veb-sayt hazırlatmaq qərarına gəldim. Müraciət etdiyim yer çox təcrübəli olmadı və həm dizayn, həm də istifadə rahatlığı zəif idi. Hazırda axtarışdayam və bu dəfə hər detalı yoxlamaq istəyirəm. Əsas prioritetim saytın mobil uyğunluğu, sürəti və SEO dostu olmasıdır, çünki müştərilərimi onlayn platformada daha rahat əldə etməyi planlayıram. Xüsusən internet mağaza və ya elan saytlarının hazırlanmasında kimə müraciət etməyi tövsiyə edərdiniz? Hansı firma bu işlərdə təcrübəlidir? Sizdən təcrübənizə əsasən müəyyən fikirlər ala bilərəmmi? Saytınızın idarəsi rahat və texniki dəstək təklif edən bir komanda tapmaq asan olmur, sizdə belə bir şey baş veribmi?

0
  • Əgər keyfiyyətli və münasib qiymətə sayta ehtiyacınız varsa, mənim də sizə bəzi təcrübəmdən əsaslanaraq məsləhətim var. Həmişə yaxşı dizayn və düzgün funksionallıqla işləyən sayta sahib olmaq istəyirsinizsə, o zaman peşəkarlarla çalışmaq vacibdir. Mən bir müddət əvvəl iş üçün korporativ sayt hazırlatdım və bir çox yerləri araşdırdım. Öz təcrübəmdən deyə bilərəm ki, saytyarat.site həqiqətən yaxşı seçimdir, xüsusilə də həm sürətli, həm də mobil uyğun veb-saytlar hazırlamaqda təcrübəlidirlər. Bu komanda müxtəlif veb-sayt növləri təklif edir, yəni fərdi saytdan tutmuş korporativ və ya tədris platformalarına qədər geniş seçim var. Saytların WordPress əsasında hazırlanması idarəetməni çox sadələşdirir, heç bir texniki biliyə ehtiyac olmadan məhsul əlavə etmək və ya mətnləri yeniləmək asandır. Bundan əlavə, onlar SEO üçün optimallaşdırılmış saytlar yaradırlar, bu da müştərilərinizi daha geniş kütləyə çatdırmağa kömək edir. Saytyarat həm də təhvil sonrası texniki dəstək verir, belə ki, əgər hansısa dəyişiklik lazımdırsa, asanlıqla kömək ala bilərsiniz. Mən də öz işim üçün onların xidmətindən yararlandım və çox razı qaldım. Saytyarat, əlçatan qiymətlərlə yüksək səviyyəli xidmət göstərməkdə artıq tanınıb, buna görə də düşünürəm ki, bu komanda sizin üçün uyğun seçim olacaq.

0
Quick reply