Коли ми з дружиною закінчували ремонт у квартирі, я зрозумів, що деякі стіни виглядають надто порожніми. Хотілося додати щось практичне і водночас стильне. Вирішили, що полиці стануть ідеальним рішенням — вони не тільки зручні для зберігання, але й можуть стати окремим декоративним елементом.
Я взявся за пошук ідей і швидко зрозумів, що вибір матеріалів і способів кріплення тут відіграє ключову роль. Наприклад, дерев’яні полиці додають тепла і затишку, металеві виглядають сучасно і підходять для індустріального стилю, а комбіновані варіанти відкривають ще більше можливостей. Ще важливо правильно розташувати їх: асиметричні полиці виглядають креативно, а класичне симетричне розташування створює відчуття порядку.
Доречно, що натрапив на статтю, де розповідалося про те, які бувають полиці на стіну: https://iloft.com.ua/uk/blog/polki-na-stenu-v-kvartire-vidy-materialy-sposoby-razmeshheniya/ Це дало мені багато ідей, які ми потім втілили. У результаті на одній стіні з’явилися відкриті дерев’яні полиці для книг і декору, а на іншій — мінімалістичні плаваючі полиці, які зробили простір більш функціональним.
Якщо ви також думаєте, як освіжити інтер’єр, раджу звернути увагу на цей простий, але дуже ефектний спосіб. Полиці можуть змінити вигляд кімнати, не перевантажуючи її.